Blog Vlad Bobea

Am descoperit o metodă de a vindeca impotența în 2 zile și de a învinge inflamația cronică a prostate în 15 zile – fără umilitorul masaj rectal și medicamente scumpe! Vreau să vă povestesc această experiență.

Autor: vlad

Salut, băieți! Aceasta nu va fi o postare oarecare. Pentru că este o postare despre probleme bărbătești. Mai mult – este o postare despre cum să tratăm cu succes problemele bărbaților. Vă voi spune cum am reușit în sfârșit să rezolv problemele de prostată de care sufeream de mulți ani. Pe deasupra, potența mi s-a îmbunătățit foarte mult. Acum sunt aproape la fel de bun la pat cum eram în tinerețe. Am folosit o singură metodă, nimic complicat, o metodă pe care o puteți folosi acasă la dvs. Această metodă nu m-a ajutat doar pe mine ci și pe mulți alții. Să începem cu începutul.

Am început să am primele simptome de problem cu prostata acum 9 ani. Lucram pe un șantier de construcții și cumva am ajuns să am probleme de hipotermie a prostatei. Problema a fost însoțită de boli genitale netratate anterior. Nu era nimic periculos dar totuși… În plus, era o perioadă grea din viața mea: divorțasem de soție și eram foarte nervos. Toate acestea mi-au afectat sănătatea, mi-a scăzut imunitatea și am făcut prostatită. Am început să am dureri mari în zona inghinală, aveam probleme la urinare, aveam senzația neplăcută de urinare frecventă și nu puteam să-mi golesc complet vezica. Am mers la un control la doctorul de familie și la urolog și mi-au confirmat diagnosticul. Atunci mi-a început suferința.

Am încercat tot felul de lucruri pentru a depăși starea, iar lupta a durat 8 ani lungi. Masaj, antibiotice, tot felul de medicamente alternative și naturiste – tot ce am găsit mai bun. Am observat unele rezultate – durerea ascuțită nu mai era atât de rea, dar inflamația a devenit cronică și nu era nevoie decât de un mic motiv (cum ar fi vremea rece sau o bere) și starea mea se înrăutățea din nou.

Mă obișnuiam încet-încet cu boala și aproape că mă resemnasem. Însă am început să sufăr de probleme de potență, cauzate de prostatită și care apar la 90% dintre bărbații care suferă de această boală. La început nu mai eram în stare de erecție completă, iar apoi a dispărut de tot. Și m-am îngrijorat. Am numai 52 de ani și nu mă împăcam cu ideea de a-mi termina viața sexuală la asemenea vârstă.

Problemele de potență mi-au cauzat probleme în familie (cu a doua soție): am început să ne certăm prea des. Soția mea este mai tânără decât mine și nu avem copii (numai eu am copii din prima căsătorie) așa că eram îngrijorat că ar putea să mă lase pentru alt bărbat. Mi se părea foarte posibil. Și probabil că chiar așa se va întâmpla mai devreme sau mai târziu. Până la urmă, o femeie nu poate trăi fără sex, iar când bărbatul ei nu o poate satisface, se va depărta cu timpul de el și-și va găsi un altul. Asta e viața. Din fericire pentru mine, n-am ajuns așa departe!

Metoda care m-a ajutat să vindec prostatita și cel mai important, să-mi salvez familia și viața sexuală

Am putut să-mi îmbunătățesc atât potența dar și să-mi rezolv complet prostatita cronică! M-au salvat plasturii urologici chinezești ProstaPlast. I-am cumpărat pentru că nu știam ce să mai fac. Dar s-au dovedit cel mai eficient tratament dintre toate. Mai mult, efectele s-au simțit și s-au văzut aproape imediat.

Nu-mi amintesc să fi avut vreo erecție dimineața în ultimii 10 ani, chiar înainte de a începe să am probleme de potență. Și după două săptămâni de utilizare a plasturilor, acestea au reapărut. Mai mult, era solidă și durabilă ca în tinerețe și era însoțită de un chef nebun de sex. Nu mai experimentasem demult ceva atât de plăcut. Nu știu ce aș fi făcut dacă soția mea nu ar fi fost lângă mine. Utilizarea continuă a plasturilor mi-au îmbunătățit mai mult potența și rezistența..

După cum am spus, potența a redevenit ca în tinerețe, iar simptomele de prostatită au dispărut treptat. După tratamentul complet (aproximativ 3 săptămâni) am mers din nou la control și rezultatul a fost negativ – prostatita dispăruse. Totuși, aceasta se întâmplase înainte, după perioade de tratament cu antibiotice, dar inflamația revenea după o lună sau două. Dar acum au trecut mai bine de 10 luni și nu sunt semne de inflamație. Nici măcar un mic semn, chiar dacă am avut gripă de câteva ori în această perioadă.

Ca să fiu sincer, încă nu pot crede că am reușit să vindec prostatita și impotența. Acești plasturi sunt făcuți cu ajutorul unei tehnologii înalte, dar totuși. M-au ajutat mai mult decât antibioticele și medicamentele scumpe. Și nu doar pe mine.

Am recomandat plasturii câtorva prieteni care sufereau de aceeași afecțiune și au obținut aceleași rezultate ca mine. Și ei și-au vindecat prostatita cronică și problemele de potență. De aceea pot spune cu siguranță că rezultatele mele nu au fost doar o coincidență norocoasă și că plasturii sunt într-adevăr un tratament eficient. Așadar, tuturor celor care suferă de probleme cu prostata, le recomand plasturii urologici chinezești.

Puteți afla mai multe despre plasturii urologici ProstaPlast aici

P.S. I-a încercat cineva dintre voi? Au avut efect? Vă rog, scrieți un comentariu, sunt foarte curios și sunt sigur ca nu doar eu am beneficiat de plasturii urologici chinezești.

Victor

I-am comandat! Ar trebui să ajungă în 7 zile. O să-i încerc și vă spun ce efect au.

>Ștefan C

Sunt buni! Trebuie să-i încercați. Sunt foarte căutați.

Răzvan Lefter

Am folosit plasturii acum șase luni. M-au ajutat să-mi vindec inflamația uretrei și prostatita. Și am observat potență crescută chiar de a doua zi, aproape ca am uitat de Viagra și luam destul de frecvent înainte. Îl recomand, ca autorul acestui articol. Dacă aveți probleme cu tractul genito-urinar – plasturii chinezești sunt soluția ideală.

Tudor

mulțumim pentru pont!

Mihai Leonte

Puteți găsi informații detaliate despre plasturii chinezești ProstaPlast aici
>P.S. I-a mai încercat cineva? Care au fost rezultatele și ce ați experimentat? Vă rog scrieți un comentariu. Sunt foarte curios și sunt sigur că nu sunt singurul.
Niciodată n-am avut încredere în efectele medicinei populare, nici măcar în cele ale medicinei chineze. Dar am fost nevoit să încerc acești plasturi. Iar acum îi laud cu fiecare ocazie. Mi-am schimbat complet atitudinea față de medicina chineză. Chiar e ceva deosebit. Niciun antibiotic nu m-a ajutat așa de mult ca plasturii.

Paul

Atenție! Pentru cei care au vrut să comande plasturii urologici chinezești ProstaPlast și încă n-au comandat. Acum e momentul – este o promoție pe site și puteți să-i cumpărați cu reducere mare. Sunt aproape la jumătate de preț!

Bogdan

Am urmărit recent un program TV despre bolile bărbaților și am auzit și despre acești plasturi. Și erau recomandați.

Victor

Scriu despre experiența mea, cum am promis. Am primit plasturii la timp. Arată ca niște plasturi obișnuiți, de bună calitate – nu se rup, nu se mototolesc. Spre deosebire de alte mărfuri chinezești. Materialul permite trecerea ușoară a aerului pentru ca pielea să nu transpire dedesubt. Trebuie să-i lipiți pe burtă, împrejurul buricului. 3 zile. Nu vă deranjează când mergeți sau faceți alte activități. Iar acum, cel mai important – efectul. Au avut un efect destul de puternic. Am purtat plasturii mai puțin de o săptămână și nu mai simt nicio durere în zona inghinală. Nu mai simt senzația de arsură la urinare și nici nu mai am senzația de urinare frecventă (deja totul pare a fi bine din acest punct de vedere) și nu mă mai doare nici burta. Simt și o creștere de energie și putere și am o dispoziție mai bună. Potența s-a îmbunătățit. Îmi plac plasturii. Vreau să fac tratamentul complet. Mulțumesc pentru sfat!

F.M.

Sunt de acord cu ceilalți, plasturii sunt de calitate!

Vlad

Plasturii ProstaPlast sunt buni. I-am folosit și m-au ajutat să-mi vindec prostatita cronică în mai puțin de o săptămână. Ca și tine, am făcut tratament ani de zile fără să rezolv nimic. Nimic nu a funcționat.

Alexandru

La fel și la mine. Și mie mi-au fost de ajutor cu ceva timp în urmă.

Nicu

Mulțumim pentru sfaturi. Am comandat plasturii. Am probleme de erecție. Sper să mă ajute. Încă o întrebare – i-ai lipit pe burtă cum scrie pe site?

vlad (admin)

Da, Nicu. Am făcut tot exact cum spun instrucțiunile.

Andrei

Un prieten de-al meu vorbește mereu despre plasturii ăștia.

CAPTCHA Image